Известие

Collapse
No announcement yet.

Подгревни Свещи ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подгревни Свещи ?

Здравейте юнаци.На няколко пъти при заплаване ми светва
    Glow Plug error от 7 запавания 3-пъти дава тази грешка.Как системата работи и разбира че им е дошло времето.Аз несъм ги сменял от както колата е в мен.И да ме насочите за марка като я заведа в box-a за проверка.
    Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
    0w40 Shell Helix Ultra

И на мен не ми работеше на 2 цилиндър...и ми изписваше тази грешка.Старата беше на BOSCH аз сложих на NGK за 30 лева,bosch беше 32 лева
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Iskra-14лв
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Сменяй ги с време, че трудно се вадят като натрупат нагар изгорелите. Марки много, аз бих се ориентирал към по марковите. Релето има електроника коато следи тока и когато има отклонение от параметрите почва да светва чека, той светва и при други проблеми с подгревната система, затова първо я закачи да видиш грешката ако можеш. Ако не, бабешката, едно кабелче от + на акумулатора и на буксата на релето пускаш ток към всяка една свещ, на която не искри ТЯ е изгорялата.

Пс Не го написах много технически, но на 2-3 ракий толкоз...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 15:44.

Comment

Провери дали до релето стигат 12в.
            Щом казваш, че си ги сменял!
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Оказа се 1-свещ беше на BOSCH made in France.Сложихме отново на BOSCH и тя се оказа made in France цена 35лв.Това което ми направи впечатление след смяната е че при заплаването индикацията за свещите се появява за около секудна и изчезва а няколко дни преди да започне да дава грешката зе застояваше поне 3-4сек.
              Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 14:40.
              Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
              0w40 Shell Helix Ultra

Comment

Working...
              X